Zaterdag 30 maart  
 

Bestel nu je kaart door op deze link te klikken!

Qmusic Foute Uur
We hebben geweldig nieuws! Op jullie GoedFoutFeestje zal Qmusic Het Foute Uur een spetterend optreden verzorgen. Bereid je voor op een onvergetelijke avond vol "foute" hits. Het wordt een feest om niet te missen!
MENTAL THEO
Mental Theo heeft onze voorganger GRANDIOOS 90's 2 x bezocht en een duizelingwekkende indruk achtergelaten! Maar zeg nu zelf Mental Theo is niet weg te denken op een goed feestje en zeker niet op GoedFoutFeestje!

We zijn de 90's nog niet vergeten en maken er een Wonderful Day van! Discotheken, clubs, van feesttenten tot festivals over de hele wereld, overal gaat men los op de muziek van Mental Theo!  Hij is één van de belangrijkste producers van de bekende Happy en Hardcore muziek. Samen met Charly Lownoise veroverden ze Nederland en het buitenland met hun muziek. Hoezo FOUT? Zeer GOED!

JECKYLL & HYDE
Fout? Jeckyll & Hyde was circa 17 jaar terug de grondlegger van de Jumpstyle hype die heel Nederland en ver daarbuiten veroverde. Met de enorme hits "Frozen Flame" en "Freefall" werden de hitlijsten bestormd en waren in 2007 de best verkochte singles.
 
In een mum van tijd wist Jeckyll & Hyde iedereen aan het JUMPEN te krijgen en was het niet meer weg te denken in de clubs en discotheken. Na meer dan 400 optredens over de hele wereld besloten Jeckyll & Hyde te stoppen.

NU, 2024 is Jeckyll & Hyde terug om de stage wederom opnieuw te veroveren!

Weet jij nog hoe de pasje gaan? Oefen nog even thuis en laat je skills zien tijdens GoedFoutFeestje. Jeckyll & Hyde zullen je begeleiden.

CH!PZ

In 2002 begon het grote avontuur van één van de succesvolste Nederlandse popgroepen! Met de verkoop van meer dan 2 miljoen singles en albums wereldwijd, sleepte CH!PZ vele gouden en platina platen in de wacht.

CH!PZ scoorde hit na hit met singles als ‘Cowboy’, ‘Captain Hook’, ‘One, Two, Three!’ en natuurlijk ‘1001 Arabian Nights’. Hoezo FOUT?

Uitverkochte concerten én optreden in grote internationale TV shows waren het gevolg van hun succesvolle carrière. CH!PZ mag uiteraard niet ontbreken op de 1e editie van GoedFoutFeestje!
DJ ARNOUD
DJ Arnoud heeft al op menig feest van ons gedraaid. Hij is 3x winnaar van de Party Award. DJ Arnoud komt naar GoedFoutFeestje om "Foute" muziek uit de speakers te laten knallen! 

Discoklassiekers, Happy Hardcore, R&B kortom alle muziekstijlen uit de 80's, 90's, 00's en NU. Als het maar "Fout" is komt het allemaal voorbij tijdens GoedFoutFeestje. En wist je dat DJ Arnoud ook producent is van Hardstyle muziek en draait onder de naam LOUDAR. Wellicht draait hij wel een blokje Hardstyle op GoedFoutFeestje?

En waarom denk je dat hij 3x winnaar is geweest van de Party Award?
MYSTERY GUEST
GoedFoutFeestje heeft een verrassing voor je in peto! We kunnen nog niet alles verklappen, maar we kunnen je beloven dat een spectaculaire Mystery Guest de avond zal opvrolijken. Our lips are closed! 
 


 
 
 
Instagram